Login: Hasło:
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się

KIU FIU nadchodzi!

Trzeci solowy krążek Kiu Fiu -Jebane Alko Narko jest jego lirycznym rozliczeniem się,z rozdziałem życia o tym samym tytule.Jest to kompilacja utworów powstałych w ostatnich latach,która dzięki warstwie tekstowej stanowi spójną całość,silnie nawiązującą do tytułu .Większość utworów napisana została już w okresie "Esdwadetoxu",czyli trzeźwosci która od roku 2009 trwa do dziś.Jednak na płycie znajdują się również 4 utwory napisane jeszcze w okresie"Alkonarko"z dopisanymi pózniej zwrotkami.Ten album to kilkuletnia podróż ku trzeźwośći,przedstawiona za pomocą15 szczerych,refleksyjnych ale też dosadnych czy też bujających kawałków,opowiadajacych o życiu trzeźwego alkoholika i narkomana,który podąża jedyną właściwą dla siebie drogą.

Płytę która ukaże się 24 listopada 2016 r,jak dotąd promują dwa klipy "Od kołyski aż po grób" z gościnnym udziałem Azeta,oraz "Przebudzenie"

Na płycie można usłyszeć takich artystów jak: 

Pepperonix,Marlena Patynko,Azet,Patrixson,Epizot czy Waldez SWS 

Produkcją bitów zajęli się:

Afubeats,Dziara ONK,Sołtys,Lukas_Lbr,Nest Beatz,W!Beat,Ślimak,Moro.

 

Kiu Fiu:Dyskografia:

1997 Thug Life(Kiu i Celo)-Uważaj Bracie

1999 Kiu Fiu-Żyć i umrzeć w Szopienicach

2001 S2D-Brzmienia Podziemia, 

2003 Esdwade-Austrolopiteki

2004 Esdwade-Astralna Projekcja

2005 Kiu Fiu-Rymidym

2015 Esdwadethugz-Terapia


2016-09-28 Dodoł: SilesiaCrime


Nowe Studyjne Ep Ekologika zapowiadające nadchodzącą płytę. Wpiszcie na Youtube EKOLOGIK EP 2017 TUNEL
Z dedykacją dla tych, z którymi przez pewien czas myślałam i czułam podobnie...
Syty & Kikoraf (PzTw, DGK) & Hesik (Dwie Twarze, CeHa) - Po zmierzchu [muzyka: EST (Siła z Pokoju), realizacja: Haku (FAA Studio)]. NOWOŚĆ !! Zapraszamy do przesłuchania !!
Kikoraf - Wyrok w zawieszeniu (prod. EST), czyli Nowy Klip, który zawiera życiowy przekaz. Pora na refleksje. Zapraszamy do sprawdzenia.
SZUMERS - MIEJSKI BRUDNOPIS odsłuch pojawił się na kanale!
Zapraszamy do odsłuchu płyty Edson - 7!
Pierwszy singiel z płyty Edsona!
Zapraszamy do sprawdzenia drugiego singla z płyty "Miejski Brudnopis"
Pierwszy singiel z projektu Szumers - "Miejski Brudnopis"
[wiyncyj] [dodej Newsa]





Darmowe fotoblogi